Despre noi - Pardoseli industriale | Hiros.ro

Cu peste 20 de ani de experiență, firma HIROS-ROM este specializata in executia de pardoseli din beton cu armare dispersa si cu strat de uzura pe baza de cuart, rasini epoxidice si gresie vibrata.

Am realizat pardoseli in Suedia, Germania, Slovacia, Republica Moldova, Ungaria si Bulgaria iar in Romania prima pardoseala executata a fost in anul 1996 la obiectivul Metro Otopeni cu strat de uzura cuart si armat cu fibre metalice.

Firma HIROS-ROM s-a remarcat de-a lungul anilor prin progrese in cea ce priveste calitatea pardoseli industriale, productivitate (realizam zilnic 2000-3000mp de pardoseala) planeitate, grad de finisare si durabilitate in exploateare fapt dovedit si cu lista lucrarilor de referinta.

Principalele caracteristici ale companiei noastre:

  • dispunem de doua utilaje numite LASER SCREED (tip Somero S100 si S240) care au rolul de a nivela si vibra betonul proaspat turnat asigurand calitate si planeitate ridicata a pardoselii datorita tehnologiei laser pe baza caruia functioneaza. Deasemenea acest tip de utilaj permite realizarea de pardoseli in panta data de proiect (aplicabila atat la drumuri cat si la platforme exterioare). Un astfel de utilaj poate nivela si vibra 4000mp/10ore de pardoseli din beton.
  • masini de gletuit de mare capacitate cu palete duble folosite la pardoseli industriale cu strat de uzura pe baza de cuart (tip Durostone, Sika etc) dar si la pardoseli peste care se aplica rasini epoxidice, covor PVC sau gresie lipita.
  • executam pardoseli industriale armate cu fibre metalice sau cu fibre de polipropilena care imbunatatesc rezistenta pardoselii datorita preluarii tensiunilor generate in masa betonului. Folosirea fibrelor reduce costurile de executie precum si riscul de fisura in pardoseala .
  • la realizarea de pardoseli colorate folosim tehnologia “proaspat pe proaspat”(wet in wet). Aceste pardoseli industriale cu strat de uzura cuart, agregate sintetice sau pulberi de otel sunt cele mai rezistente si rapide solutii de infrastructura pentru hale industriale,parcari subterane, hale logistice, etc.
  • pentru evitarea fisurarii betonului executam taierea rosturilor in pardoseli din beton, cu masini de taiat beton, avand rolul de a prelua contractiile betonului,sa fisureze controlat de-a lungul taieturilor. Rosturile de lucru si rosturile taiate reprezinta punctele slabe la pardoseli din beton. Acestea pot fi eliminate prin folosirea de cofraje metalice inglobate in beton si aplicarea tehnologiei aferente “pardoseli din beton fara rosturi taiate”.
  • pentru realizarea drumurilor si platformelor exterioare folosim grinda vibranta tip Tramix sau Laser Screed.
  • pentru dimensionarea pardoselilor de beton armate cu fibre de metalice (fibre de otel) firma Hiros-rom poate oferii calcule statice in functie de incarcarile statice si dinamice la care este supusa pardoseala din beton.

Aveți nevoie de realizarea unei lucrări complexe care implică pardoselile industriale? Nu ezitați să ne contactați și vă vom oferi cea mai bună alternativă.

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată!